Vise

interpretarea viselor

Despre vise - interpretarea lor

Dictionar de vise

Talmacirea viselor

interpretarea viselor, dictionar de vise
Vise, Dictionar de vise, Interpretarea viselor, Semnificatia viselor, Talmacirea viselor, Carte de vise, Cheia viselor

Dictionar de vise, interpretare vise, talmacirea viselor, carte de vise, cheia viselor

Despre vise, dictionar de vise, Interpretarea viselor, talmacirea viselor, carte de vise, cheia viselor:

    Cei care se ocupa de interpretarea  viselor spun ca daca un om traieste 75 de ani si doarme 8 ore pe zi din 24, atunci pe parcursul vietii sale el va visa, in total, nu mai putin de 10 ani. Chiar si din acest motiv, interpretarea viselor  este  foarte importante pentru existenta fiecaruia dintre noi. De aceia visele trebuie cunoscute in profunzimea lor. In acest scop va oferim un dictionar de vise in care se afla interpretarea viselor cele mai comune, talmacirea viselor in traditia romaneasca, talmacirea viselor in traditia occidentala si interpretarea viselor in traditia orientala.

Dictionar de vise, Interpretare vise din punct de vedere psihologic

    Psihologii si psihiatrii dau interpretarea viselelor ca pe o cale discreta si politicoasa de transmitere a adevarului. Adevarul transmis prin vis poate sa ingrijoreze sau sa produca teama. Din aceasta cauza unele vise neplacute nu sunt retinute si, deci, nu ni le putem explica in dimineata urmatoare.

Clasificarea viselor, talmacire vise, dictionar de vise, semnificatia viselor

    S-au facut mai multe interpretari ale viselor, dictionare de vise,  talmaciri, cea mai importanta impartire fiind cea care separa visele in doua categorii: vise care fac prevestiri si vise care transmit avertismente. Cele mai multe vise prevestesc ceva persoanei care viseaza.

    Visul depinde de starea de sanatate a celui care viseaza, de starea sufleteasca si psihica, precum si de conditiile sale de viata.

Recomandari pentru talmacirea viselor, Interpretarea viselor, deslusirea si cheia viselor.

    Nu tot ceea ce visati are semnificatie in viata de zi cu zi. In general, acolo unde gasiti informatii despre semnificatia viselor, sunt prezentate acelea care ar putea avea o cat mai mica semnificatie in viata reala.

    Visele de la inceputul somnului pot fi determinate de faptul ca organismul nu s-a relaxat complet, ca in creier inca persista aspectele de peste zi, ca digestia e in plina desfasurare, ca in casa nu e inca liniste deplina.

    Aceste vise nu sunt intotdeauna semnificative. Totusi, din aceasta etapa a somnului, semnificative sunt visele foarte clare, foarte puternice, foarte bine conturare.

    Visele dinspre dimineata au, de asemenea, putina relevanta. Diversi stimuli, inclusiv lumina, pot provoca vise.  Aceste vise de asemenea sunt mai putin importante, poate ceva mai importante decat cele de la inceputul somnului.

Vise, Dictionar de vise, Interpretarea viselor, Semnificatia viselor, Talmacirea viselor, Carte de vise, Cheia viselor

    Cele mai bune vise, cele cu semnificatie, sunt cele de dupa miezul noptii, cam intre orele 1 si 5 dimineata.

    Interesante sunt visele ce apar in somnul din timpul zilei, mai ales daca au loc in timp ce atipim putin, un sfert de ora, maximum jumatate de ora. Uneori prin aceste vise se pot gasi solutii la problemele care ne framanta, o cale de urmat.

    Interpretarea, talmacirea unui vis se face si in functie de caracteristicile psihice ale persoanei care a visat. Multe vise dezvaluie personalitatea celui care viseaza, trasaturile de personalitate ale acestuia.

    Deci talmacirea visele poate fi nu numai un mijloc de a afla propriul viitor, ci si o posibilitate de a te cunoaste in profunzime.

Vise, Dictionar de vise, Interpretarea viselor, Semnificatia viselor, Carte de vise, Cheia viselor