Mesaje de dor si de amor

Mesaje de iubire

SMS - uri de amor
Sursa ta de inspiratie:

    Dragul meu, sa presupunem ca o alta femeie se da la tine. Stii ce s-ar intampla in cazul asta, nu? I-as smulge tot parul din cap. Fir cu fir, i l-as smulge. Si stii cum se cheama asta, nu? Se cheama ca te iubesc. Ca de fapt asta incercam sa iti spun.”

    Linie. Punct. Linie punct punct punct linie. Punct punct. Punct punct linie. Linie punct punct punct. Punct. Punct punct punct. Linie punct linie punct. Adica, te iubesc.


    Te iubesc. Te iubesc mai mult decat orice. Mi-as da si inima pentru tine. Serios. Si ar trebui sa te simti flatata. Pana la tine nimeni nu m-a convins sa merg asa de departe. O mana, un picior, un deget, mai treaca mearga. Dar pentru tine, orice. Dau orice, fac orice. Te iubesc!
Iubita mea, ieri te-am iubit mai mult decat alaltaieri si mai putin decat azi. Azi te iubesc mai mult decat ieri si mai putin decat maine. Maine am sa te iubsc mai mult decat azi si mai putin decat poimaine. poimaine am sa te iubesc mai mult decat maine si mai putin decat raspoimaine. Raspoimaine nu stiu cat am sa te iubesc pentru ca nu s-a inventat inca cuvantul care sa defineasca ziua care urmeaza. Dar cred ca ai prins ideea.


    Daca as planta o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine,as merge acum printr-o gradina plina cu flori fara sa-i mai gasesc capatul...


    Ploua acum...Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie...atat de mult imi este mie dor de tine!


    Saruta-ma si vei vedea stelele.Iubeste-ma si ti le voi da.
De Sfantul Valentin iti aduc in dar cel mai pretios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie sa ai grija de ea, sa o tii la loc intunecos, departe lumina, de pisica, de umezeala si de oameni straini. De asemenea, din 12 in 12 ore trebuie sa verifici daca mai bate. S-o stapanesti sanatoasa! Te iubesc!


    Declaratie de dragoste: subsemnatul, eu adica, declar ca din accidentul de ciocnire pe care l-am avut cand te-am cunoscut m-am ales cu inima franta si am ramas privind in gol cu ochii cazuti in gura. Ca urmare a acestui accident m-am indragostit total si iremediabil de tine. Te iubesc!


    Draga mea, … “Would u b my Valentine?” Inainte de a raspunde, te rog sa te gandesti ca, in ciuda faptului ca nu sunt cel mai misto tip de aici, sunt singurul care vorbeste cu tine. Ei, ce zici?


    Iubita mea, maine-poimaine e Ziua Indragostitilor si vroiam sa te rog, ca macar de data acesta sa nu mai vii la restaurant cu mama ta. Nu de alta, da’ nici pana acum nu mi-am recuperat ceasul. Stii tu... ala pe care l-am lasat amanet ospatarului la ultima iesire in trei.


    Iubitule, de Valentine’s Day o sa mergem in parc sa facem un sah cu bunicul. Si dupa aia mergem la biblioteca sa aflam mai multe lucruri despre Valentin. Sfantul O sa ne distram de minune! Ai sa vezi!

Mesaje, SMS - uri