Mesaje de ziua indragostitilor

Mesaje de Sfantul Valentin

SMS - uri de iubire
    Iubita mea iti promit ca voi face pentru tine un “Valentine’s Day” din fiecare zi a vietii noastre si fiecare zi va fi plina de soare, zâmbete si bucurii. Te iubesc, draga mea.

    De Sfantul Valentin iti aduc in dar cel mai pretios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie sa ai grija de ea, sa o tii la loc intunecos, departe lumina, de pisica, de umezeala si de oameni straini. De asemenea, din 12 in 12 ore trebuie sa verifici daca mai bate. S-o stapanesti sanatoasa! Te iubesc!

    Iubitul meu, stiu ce iti doresti cel mai mult, si ceea ce iti doresti vei primi de Sfantul Valentin. Asigura-te ca pleaca ai tai de acasa si nu uita sa cumperi sampanie. Te iubesc, dragul meu.

    Dragul meu, vreau sa-ti spun ca nici Valentine’s Day nu inseamna pentru mine “timpul potrivit”. Asa ca, va trebui sa te impaci cu ideea si sa dai dovada de aceeasi rabdare pe care ai avut-o pana acum si pentru care te iubesc. Pupici.

    Iubi, intelege-ma si tu... Se-ntampla... Am ramas la un pahar cu baietii in cinstea zilei indragostitilor si cand am venit acasa am alunecat pe scari si am spart sticla de bere pe care ti-o adusesem. Imi pare rau de tot, ca-i pusesem si fundita.

    Declaratie de dragoste: subsemnatul, eu adica, declar ca din accidentul de ciocnire pe care l-am avut cand te-am cunoscut m-am ales cu inima franta si am ramas privind in gol cu ochii cazuti in gura. Ca urmare a acestui accident m-am indragostit total si iremediabil de tine. Te iubesc!

    Draga mea, … “Would u b my Valentine?” Inainte de a raspunde, te rog sa te gandesti ca, in ciuda faptului ca nu sunt cel mai misto tip de aici, sunt singurul care vorbeste cu tine. Ei, ce zici?

    Iubita mea, maine-poimaine e Ziua Indragostitilor si vroiam sa te rog, ca macar de data acesta sa nu mai vii la restaurant cu mama ta. Nu de alta, da’ nici pana acum nu mi-am recuperat ceasul. Stii tu... ala pe care l-am lasat amanet ospatarului la ultima iesire in trei.

    Iubitule, de Valentine’s Day o sa mergem in parc sa facem un sah cu bunicul. Si dupa aia mergem la biblioteca sa aflam mai multe lucruri despre Sfantul Valentin. O sa ne distram de minune! Ai sa vezi!


Mesaje, SMS - uri