Mesaje pentru fetitze dragutze

Mesaje pentru fetite

SMS - uri pentru ea
- Ma gandesc la tine asa cum se gandeste un copil la viata, te doresc asa cum doreste un insetat un strop de apa, mi-e dor de tine asa cum ii este dor omului de libertate... TE IUBESC
- As vrea acum sa ma trezesc cu un sarut, cu tine, sa sa-ti spun ca te iubesc, sa ma atingi pe mine, sa nu conteze vreun prieten ci numai tu si eu. Te iubesc!!!
- Tu reprezinti fumosul, blandetea si gingasia din viata mea. Fara tine viata mea ar fi cenusie dar cu tine.. e vie dulce si colorata.
- Inima mea e ca un templu... intri te rogi si daca meriti ramai! Tu niciodata nu ai intrat, nu te-ai rugat si totusi ai ramas...
- Ai grija de zambetul tau,de buzele tale,de sufletu meu... Ai grija de inima mea... Ai grija de noi si de dragostea noastra...
- Nu pot sa respir cand nu esti langa mine pentru ca tu esti aerul meu!
- Cineva TE IUBESTE, si ar vrea sa stii ca vrea sa fie cu tine oriunde vei fi. Cineva TE IUBESTE si ar vrea cineva sa intre in INIMA TA.
- Uita-te pe cer.. daca ai numara toate stelele , ai afla de cate ori te iubesc..
- Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii ....cind taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina .
- Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3, nici macar doua, ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!
- Esti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermecat al viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu!
- Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea cat te iubesc iar ultimele doua sa ramai cu mine...
- Daca as primi cite o stea de fiecare data cind ma gindesc la tine , as tine tot Universul in maini.
- Sa glumesti in iubire dar sa nu iubesti in gluma ...
- Sa ai curaj sa risti pentru adevarul din inima ta, dar sa nu te minti cand il asculti.
- Daca nu ma gandesc decat la tine inseamna ca te iubesc ? Daca te visez in fiecare noapte inseamana ca te iubesc ? Daca vreau sa fiu numai cu tine, singuri intr-o padure inseamna ca te iubesc ? Eu cred ca te iubesc tu ce crezi ?
- Te iubesc pt k existi, te iubesc pt ca ma faci sa rad, te iubesc pt tot ceea ce esti tu, TE IUBESC pt ca TE IUBESC .
- Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris pe pamantul din gradina mea, dar vantul mi-a spulberat cuvintele. Am scris pe inima mea, si nimeni si nimic nu-mi va putea sterge cuvintele!!!
- Dragostea este un dar, nu o obligatie, ascultati inima si ai incredere intotdeauna in persoana pe care o iubesti...
- Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet. Este darul pe care-l oferiti aproapelui, este darul pe care-l oferiti intregului Univers
- Mi-e dor de tine. De buzele tale senzuale... Vreau sa te am aproape, sa te strang in brate, sa te sarut. Sa ne contopim amandoi intr-un sarut pasional. Sa ne imbatam cu dragostea ce ne imbratiseaza, toata noaptea. Dimineata, sa ne trezim imbratisati si sa o luam de la capat.
- Cine esti tu? Cum de ai aparut in viata mea? Atat de brusc, atat de profund, atat de... PLACUT?!!
- As vrea sa fiu o lacrima care se naste in ochii tai, traieste pe obrajii tai si moare pe buzele tale.

Mesaje, SMS - uri