Transport auto pe platforma

Oferim servicii complete de transport auto international pe platforma in regim door to door – de la adresa clientului pana la destinatie – la preturi competitive. Acoperim peste opt tari europene: Anglia, Belgia, Danemarca, Germania si Olanda. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice, fie ei dealeri sau detinatori de parcuri auto. Oferim seriozitate, flexibilitate si garantia unui transport in conditii de siguranta.

 • oferim servicii door-to-door, ridicare si livrare la adresa clientului
 • DOOR-TO-DOOR

  de la adresa, la adresa

 • tarife pentru transportul auto pe platforma
 • 500 EURO

  pret de la


Transport auto international in 3 pasi


Rezervare

suna pentru a face o rezervare pentru un transport auto

Alege una dintre modalitatile de a intra in legatura cu noi. Comununica-ne adresa de ridicare precum si data la care doriti ca autovehiculul sa fie ridicat.

ridicare

asteapta ridicarea masinii pe platforma

Veti fi contactat telefonic de catre dispecerat sau de catre sofer pentru a stabili intervalul in care bunurile vor fi ridicate. Incarcarea autovehiculelor se face de la adresa clientului in conditii de maxima securitate.

Livrare la adresa

bunurile clientului vor fi livrare la destinatie

Veti fi contactat de catre curier in ziua livrarii pentru a stabili intervalul de timp. Timpul standard de livrare a bunurilor este de 48-60 de ore.


Beneficii oferite la transportul auto


Preluare si livrare direct la adresa clientului

Oferim clientilor nostri servicii complete de transport auto pe platforma. Marfa va fi preluata de la adresa indicata de client, in intervalul de timp stabilit, si va fi livrata in timp util si in conditii de maxima securitate la adresa.

siguranta transportului

Echipa noastra pune intotdeauna accent pe siguranta transporturilor, motiv pentru care platformele noastre sunt echipate la cele mai inalte standarde, prezentand toate elementele necesare transportarii in siguranta a bunurilor clientilor.

Transport asigurat

Transporturile noastre sunt asigurate C.M.R (conventie privind contractul de transport international rutier de marfuri).

preturi

Oferim preturi competitive.


Intrebari frecvente despre transportul auto pe platforma


rubrica de intrebari si raspunsuri legate de transportul international auto pe platforma
Cum trebuie sa pregatesc masina pentru transport?

Urmatoarele obligatiuni revin clientului:

 • Asigurati-va ca aveti pregatite toate documentele necesare;
 • Revizuiti cantitatea de combustibil permisa sa ramana in rezervorul masinii pe timpul transportului
 • Inlaturati toate lucrurile personale din masina.
În cât timp ajunge transportul?

Timpul standard de livrare este de 48-60 de ore de la data preluarii. Destinatarul este rugat sa faca tot posibilul sa raspunda la telefon cand este contact de sofer pentru a nu exista intazieri.

ce tarife practicati?

Preturile unui transport international incep de la 500 EURO. Pentru cotatii, va stam la dispozitie la numerele de telefon 0744 972 807, respectiv 0744 760 043.

Cum pot face plata transportului?

Plata se face cash, la ridicare.

Serviciul este valabil doar pentru persoanele fizice?

Pe scurt, nu. Serviciile noastre de transport auto international este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice (deleari sau detinatori parc auto). Dispunem de platforme cu dimensiuni intre 4 si 8 metri, asigurate cu C.M.R.

Ce reprezinta cmr?

C.M.R., sau „scrisoarea de trasura„, este un acord international privind contractele de transport care reglementeaza transportul marfurilor de orice fel, cu autocamioane si care se foloseste cand locul de incarcare si locul de descarcare sunt in tari diferite. Acest acord este valid in tarile membre Uniunii Europene, precum si alte cateva tari.

In cazul unui incident, cui revine raspunderea?

Raspunderea noastra este dictata de conventii internationale de transport precum C.M.R, sau de legislatia locala, care va fi echivalata de obicei cu o parte din valoare bunurilor dumneavoastra, deoarece este evaluata la greutate/valoare. De asemenea, trebuie să se constate neglijența noastră la manipularea expedierii dumneavoastră.