Transport international de persoane de la adresa

SMART2, partenerul dvs. de încredere pentru transportul auto în întreaga Europă. Oferim servicii excepționale la prețuri competitive, asigurându-ne că experiența dvs. de călătorie este convenabilă, confortabilă și fără probleme. Cu serviciile noastre door to door, vă puteți bucura de confortul unei călătorii fără întreruperi, știind că satisfacția și confortul dumneavoastră sunt prioritățile noastre de top. Cu echipa noastră de șoferi profesioniști și angajamentul de a oferi servicii de top, asigurăm o experiență de călătorie confortabilă și convenabilă pentru toți clienții noștri.


Anglia

transport de persoane catre Anglia

De la castelele medievale care impanzesc tara, siteurile romane antice si palatele regale vechi de secole pana la orasele moderne si vibrante, Anglia ramane tara cu un trecut lung si fascinant. Fie că sunteți pasionați de istorie, iubitori de natură sau pasionați de gastronomie, Anglia oferă o bogată tapiserie de experiențe care vă vor lăsa fermecați și vă vor face să doriți să vă întoarceți pentru mai mult.

Belgia

calatoreste catre Belgia

Cunoscuta pentru statutul sau de capitala europeana, patrimonul sau bogat si pentru traditiile artistice bogate, Belgia are foarte multe de oferit. Cunoscută pentru arhitectura sa medievală, peisajul rural pitoresc și străzile pietruite fermecătoare, Belgia este un paradis pentru exploratori și pasionați de istorie deopotrivă.

Danemarca

servicii de transport door to door catre Danemarca

Cunoscut oficial sub numele de Regatul Danemarcei, aceasta tara relativ mica ofera un amestec incantator de locuri de vizitat. Posibilitatile variaza de la exploatarea magazinelor si a culturii in oras, la vizitarea castelelor vechi. Cu o scena culinara de clasa mondiala, Danemarca este un paradis al gurmanzilor.

Germania

calatoreste catre Germania, ridicare de la adresa clientului

Fie ca este vorba de un tur cu ghid al unui reper istoric, de o degustare privata de delicatese locale sau de o aventura off-road – explorati cele mai bune experiente din Germania. Germania oferă o multitudine de experiențe pentru călătorii de toate interesele. De la explorarea străzilor istorice ale Berlinului, capitala, până la scufundarea în castelele de basm din Bavaria, cum ar fi Castelul Neuschwanstein, nu duce lipsă de minuni arhitecturale de admirat.

Olanda

efectuam curse Olanda tur-retur de la adresa clientului la destinatia aleasa

Desi o mare parte din teritoriul sau a fost candva sub ape, Olanda ramane una dintre cele mai urbanizate natiuni de pe glob cu o gama imensa de locuri de vizitat. Taram al morilor de vant, al lalelelelor si canalelor care brazdeaza tara in lung si-n lat, Olanda reprezinta natiunea progresista a seculului XXI.