Transport international de persoane de la adresa

Calatoreste ieftin, rapid, in comoditate deplina si sigur! Achizitionezi biletul la un pret foarte mic, oferim cele mai bune preturi de pe piata, ajungi la destinatie la timp, calatoresti intr-un autocar sau microbuz modern si confortabil si este condus de soferi profesionisti cu experienta.

Anglia

transport de persoane catre Anglia

De la castelele medievale care impanzesc tara, siteurile romane antice si palatele regale vechi de secole pana la orasele moderne si vibrante, Anglia ramane tara cu un trecut lung si fascinant.

Austria

curse Austria

Renumita pentru statutul sau de regina a sporturilor de iarna, regat al muzicii clasice, patrie e dulciurilor sofisticate, Austria devine sursa unor experiente de mare valoare.

Belgia

calatoreste catre Belgia

Cunoscuta pentru statutul sau de capitala europeana, patrimonul sau bogat si pentru traditiile artistice bogate, Belgia are foarte multe de oferit.

Cehia

servicii de transport door to door catre Cehia

Locul natal al lui Antonín Dvořák, Franz Kafka, Gregor Johann Mendel si Gregor Johann Mendel, Cehia nu are nevoie de multe prezentari pentru a fi apreciată ca o destinatie turistica de top.

Danemarca

servicii de transport door to door catre Danemarca

Cunoscut oficial sub numele de Regatul Danemarcei, aceasta tara relativ mica ofera un amestec incantator de locuri de vizitat. Posibilitatile variaza de la exploatarea magazinelor si a culturii in oras, la vizitarea castelelor vechi. Cu o scena culinara de clasa mondiala, Danemarca este un paradis al gurmanzilor.

Elvetia

Cu lanturi muntoase acoperite de zapada, sate de schi pline de farmec si lacuri stralucitoare, presarate cu statiuni spa somptuoase, faima Elvetiei ca destinatie de vacanta europeana de top este de mult timp stabilita si bine meritata.

Franta

curse la adresa catre Franta

„Cum se poate descrie o tara care are 246 de feluri de branza?”, a intrebat odata fostul presedinte francez Charles De Gaulle. Intrebarea este foarte relevanta chiar si in zilele noastre. Franta ramane un festival al simturilor.

Germania

calatoreste catre Germania, ridicare de la adresa clientului

Fie ca este vorba de un tur cu ghid al unui reper istoric, de o degustare privata de delicatese locale sau de o aventura off-road – explorati cele mai bune experiente din Germania.

Olanda

efectuam curse Olanda tur-retur de la adresa clientului la destinatia aleasa

Desi o mare parte din teritoriul sau a fost candva sub ape, Olanda ramane una dintre cele mai urbanizate natiuni de pe glob cu o gama imensa de locuri de vizitat. Taram al morilor de vant, al lalelelelor si canalelor care brazdeaza tara in lung si-n lat, Olanda reprezinta natiunea progresista a seculului XXI.

Slovacia

transport persoane Slovacia

Slovacia ramane preferata iubitorilor de activitati in aer liber. Traseele sale montane din Muntii Tatra Mare strabat peisaje de o frumusete neasemuita, cu lacuri de ghetar sustinute de varfuri de peste 2000 metri.

Ungaria

calatoreste in Ungaria

Cunoscuta pentru istoria sa buciumata, numeroasele bai termale cu apele lor tamaduitoare, ospitalitatea si rafinamentul mancarurilor sale, Ungaria ramane o destinatie de top.