Transport de colete

Oferim servicii internationale de coletarie si de relocare in regim door to door. Cu ajutorul echipei noastre de șoferi profesioniști și a flotei specializate de microbuze, ne asigurăm că pachetele dvs. sunt preluate de la domiciliu și livrate în siguranță la destinația dorită. Angajamentul nostru față de profesionalism și prețurile competitive ne diferențiază în industrie, făcându-ne alegerea de top pentru toate nevoile dvs. de livrare. Preturi incepand cu 1.5 EURO/kg. Acoperim tari precum AngliaBelgiaDanemarcaGermania si Olanda

  • oferim servicii door-to-door, ridicare si livrare la adresa clientului
  • DOOR-TO-DOOR

    de la adresa, la adresa

  • tarife coletarie
  • 1.5 EURO / kg

    pret de la


Anglia

coletarie pe teritoriul Angliei

Servicii de coletarie pe teritoriul Angliei in regim door-to-door. Cu noi, puteți fi siguri că călătoria dvs. va fi confortabilă și fără probleme, deoarece microbuzele noastre oferă un serviciu door-to-door până la destinația dorită.

Belgia

servicii de coletarie catre Belgia

Trimite bagaje pe ruta Romania-Belgia-Romania. Ridicare si transport la usa clientului. Cu șoferii noștri profesioniști și prețurile imbatabile, vă asigurăm un serviciu confortabil și convenabil de la ușă la ușă pentru toate nevoile dumneavoastră de călătorie.

Danemarca

transport international de persoane si coletarie pe teritoriul Danemarcei

Trimite pachete pe teritoriul Danemarcei. Ridicare si transport la adresa clientului. Relaxați-vă și bucurați-vă de confortul SMART2, în timp ce noi vă conducem în aventura dumneavoastră europeană.

Germania

transport international de persoane si coletarie pe teritoriul Germaniei

Transport international de colete pe ruta Romania-Germania-Romania in regim door-to-door. Descoperiți frumusețea Germaniei cu SMART2, unde transportul întâlnește calitatea și accesibilitatea.

Olanda

Servicii de curierat de la adresa la adresa Romania-Olanda, tur retur. Accentul pe prețuri mici și atenția la detalii ne diferențiază, ceea ce face ca experiența dumneavoastră de călătorie cu noi să fie atât plăcută, cât și prietenoasă cu bugetul.


Beneficii oferite


oferim servicii de ridicare si transport colete la adresa clientului
Preluare si livrare la adresa clientului

Venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii complete de coletarie. Coletele vor fi ridicate de la adresa clientului si vor fi livrate la adresa ceruta.

livrare rapida in maxim 60 de ore de la ridicare bagajului
Livrare rapida

Garantam livrarea coletelor dv. in cel mai scurt timp si in conditii de maxima siguranta. Timpul standard de livrare a coletelor este de 48-60 de ore de la ridicare.

oferim preturi incepand cu 1.5 EURO/kg
Preturi competitive

Practicam preturi corecte.

servicii coletarie fara limita de greutate
Fara limita de greutate

Trimite oricat, oriunde. Oferim si servicii internationale de mutat mobila.