Conditii generale de transport persoane

Regulament special de transport international de persoane


SMART-CAR INVEST S.R.L., cu sediul social in Darmanesti, str. Calea Trotusului 321, Cod Postal 605300, Judet Bacau, CUI RO36993894, ofera servicii de transport international de persoane la adresa, in urmatoarele conditii:

 • Rezervarea locului nu include obligatia efectuarii transportului de catre transportator. Aceasta obligatie intra in vigoare numai dupa achitarea integrala a biletului de calatorie. Achitarea biletului de calatorie confirma insusirea si acceptarea de catre calator
  1. a prezentelor conditii generale de transport international
  2. acceptarea regulamentului special de transport international de trimiteri postale.
 • Neachitarea integrala a biletului de calatorie pana cel tarziu la imbarcare calatorului, atrage dupa sine anularea rezervarii in interesul unei calatorii ferme.
 • La imbarcare calatorul se face obligat sa prezinte transportatorului un document de calatorie valabil – buletin de identitate sau pasaport. In caz contrar firma isi rezerva dreptul de a refuza imbarcarea.
 • Copiii cu varsta mai mica de 12 ani pot fi transportati doar insotiti. In cazul in care insotitorul este unul dintre parinti, acesta trebuie sa detina o autorizatie oficiala de calatorie semnata de catre celalalt parinte. In cazul in care insotitorul nu este tutorele legal, acesta trebuie sa prezinte atat cazierul personal cat si o procura de la ambii parinti ai copilului prin care sa dovedeasca acordul parintilor. In caz contrar firma isi rezerva dreptul de a refuza imbarcarea.
 • Copiii cu varsta peste 14 de ani pot fi transportati numai daca sunt insotiti de catre o persoana fizica majora si cu acordul parintilor. Acestia trebuie sa prezinte transportatorului un document de calatorie valabil – pasaport sau carte de identitate. In caz contrar firma isi rezerva dreptul de a refuza imbarcarea.
 • In pretul biletului este inclus un bagaj in limita a 40 kg. Ce depaseste greutatea impusa de transportator este incasat de catre acesta cu 1 {moneda}/ kg, iar pentru electrocasnice, obiectele de valoare si cele de volum pretul se calculeaza la bucata.
 • Transportatorul are dreptul de a refuza preluarea la transport sau de a intrerupe calatoria pasagerului, fara a-i returna pretul biletului si fara drept de despagubire ulterioara in cazul in care constata ca acesta este: are un comportament necorespunzator fata de ceilalti calatori, de reprezentantii societatii, sau ai autoritatilor, este in stare de ebrietate, sub influenţa narcoticelor sau într-o stare care indica prezenta unei boli contagioase, sau incalca flagrant conditiile contractului de transport.
 • Transportatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la continutul si cantitatea bagajelor, inclusiv raspunderea vamala. Calatorul este obligat sa respecte legislatia in vigoare cu privire la acest lucru.